Nyelvtudás.eu
MI KELL AHHOZ, HOGY A NYELVTANULÁSBÓL NYELVTUDÁS LEGYEN?

Mi a TheTanulás


MINDEN TANULÁS CÉLJA:

A legkevesebb ráfordítással a legnagyobb használható tudás

A nyelvtanulás fontossága számos tekintetben megmutatkozik. Egy ember annál értékesebb, minél több nyelvet beszél, hiszen ennek köszönhetően kiválóan meg tudja értetni magát a más kultúrákban élő személyekkel is. Idegen nyelvtudás hiányában igen sok mindent veszíthetünk az életben, hiszen lehetőségek tárháza zárulhat be előttünk. Itt nem csupán karrier szempontjából lehet ennek hatalmas jelentősége, hanem személyes okok miatt is.


Az AVS technikával támogatott nyelvtanulás módszerének lényege:

1. Felmérjük a tanuló tanulási teljesítményszintjét és mentális energiaszintjét.

2. A szükséges szintre emeljük az energiáját és biztosítjuk a két agyfélteke harmóniáját.

3. Lehetővé tesszük számára a hatékony és intenzív tanulást a tanulás teljes folyamatában.


A tanulási folyamat elemei:

A tanuló, a tanár és a tananyag. A folyamat lényege, hogy a tanulót hozzuk olyan helyzetbe, hogy sikerélménye legyen.

A tanuló, még ha nagyon szeretne tanulni akkor is abbahagyja a tanulást, ha nincs megfelelő sikerélménye. Ez történik a hagyományos nyelvtanulásnál sokszor. Van olyan tanuló, aki már 8-10 tanfolyamot hagyott abba, hiába szánta rá a pénzt, időt, munkát. Érezte, hogy nincs eredménye, abbahagyta. Pár hónap vagy év múlva újra megpróbálta, és ugyanúgy járt. A tanárok jól felkészültek, tapasztaltak. Nem rajtuk múlik a sikertelenség. A mi tanáraink az AVS technikát a saját mentális állapotuk javítására használva még eredményesebb munkát végezhetnek. Ma nagyon sok jó tananyag van. Munkánk során mi is többfélét kipróbáltunk, mire megtaláltuk a most alkalmazottat, amelyet az érdemi tanári kiegészítésekkel ma a legjobbnak tartunk.


Mit vár el a tanuló?

Használható nyelvtudása legyen belátható idön belül!

Hagyományos nyelvtanulás. Sok idő, sok pénz, sok munka – és nincs eredmény! Vannak viszont magyarázatok. A hallgató nem elég szorgalmas, nem elég okos, nincs nyelvérzéke, vagyis a hallgató a felelős a sikertelenségért.  Az AVS technikával támogatott nyelvtanulás. Kevesebb idő, kevesebb pénz, kevesebb munka – és van eredmény! Plusz bónuszként kapja a hallgató a mentális harmóniát, nyugodtabb lesz, nő a toleranciája, jobban érzi magát a bőrében, jobban alszik, nő minden szinten a teljesítménye.